Vacatures


Altijd al een job gewild bij een fantastisch mooie club? Welke actief is in de internationale duty free handel en al meer dan 40 jaar een begrip is in de Rotterdamse haven? Lees dan even verder!

Wie zijn wij:

Sinds 1979 zijn wij distributeur van fast moving consumer goods, actief in duty free en internationale markten. Wij zijn de verbindende factor tussen onze leveranciers en klanten. Als duurzame business partner bieden wij optimalisatie en efficiëntie in de gewenste route-to-market.

Missie:

Onze missie is een preferred partner te zijn voor onze leveranciers en klanten.

Kernwaarden:

Onze cultuur wordt gekenmerkt door de manier hoe wij met elkaar omgaan. (In een cultuur van verbinding, vertrouwen, verantwoordelijkheid, toewijding en plezier!)

(Junior) Financial Controller

Wij zoeken:

In deze baan ben je de verbinder tussen jouw afdeling en de rest van de organisatie. Zit het werken met cijfers in jouw bloed, dan zijn wij op zoek naar je! Jij bent iemand die zelfstandig periodieke rapportages en jaarcijfers kan voorbereiden en opstellen, een analyse van de financiële resultaten kan maken van onze entiteiten, liquiditeitsprognoses kan verzorgen de afdelingsbudgetten kan beoordelen en tevens ook de omzetrapportages en KPI’s. Jij hebt een signaalfunctie voor ontwikkelingen op financieel gebied en bent een expert in het beoordelen van AO/IC processen en het beschrijven hiervan. Je toont een hoge mate van betrokkenheid bij financiële projecten en bent medeverantwoordelijk voor de bijdragen van onze sfeer en de manier hoe wij met elkaar omgaan.

Wat bezit jij?

Een afgeronde HBO opleiding met 2 tot 4 jaar relevante werkervaring. Je bent zeer analytische onderlegd en je bent in staat om met complexe problemen om te gaan. Je bezit een hoge mate van nauwkeurigheid en een van nature aangelegde nieuwsgierigheid en pro-activiteit.

Wat bieden wij dan?

Een dynamische werkomgeving, waar wij op een prettige manier met elkaar omgaan en elkaar helpen. Geen dag is hetzelfde wat het werk afwisselend en uitdagend maakt. Een boeiende functie, boordevol verantwoordelijkheid en mogelijkheden om je vaardigheden te benutten en je team te inspireren.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast contract!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet en stuur ons direct je cv en motiveer ons met een waarom jij de kandidaat bent waar we niet omheen kunnen!
Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv (Junior) Financial Controller.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is heel erg leuk maar wordt niets mee gedaan!

Medewerker Binnendienst (orderverwerker)

Wat zoeken wij:

Een enthousiaste spin in het web!
Jij voert ondersteunende werkzaamheden uit en doet dit met toewijding en plezier Het verwerken van orders, bestellen en (laten) verzenden van producten en verwerken en monitoren van de administratie behoren tot jouw dagelijkse takenpakket. Tevens verzorg je een stukje klachtenafhandeling en behandelen van de email. Ook heb je telefonisch overleg met klanten.

Wat bezit jij:

Een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling! Je bezit de commerciële flair om bijkomende zaken klantgericht op te lossen. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en een aantal jaren werkervaring, je hebt de nodige kennis van een ERP pakket (7T) en MS Office, je bent minimaal de Nederlandse en Engelse taal goed machtig. Affiniteit met douane wetgeving en ervaring in een soortgelijke functie of groothandelsactiviteiten.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je o.b.v. 40 uur per week aan de slag en word je door het team goed begeleid.
Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die commerciële spin in het web met een resultaatgerichte instelling? Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv Medewerker Binnendienst

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Sales Executive

Wij zijn op zoek naar een Sales Executive voor de Afdeling Export!

Wat zoeken wij:

Een enthousiast en sales gedreven talent voor onze export afdeling! Je bent verantwoordelijk voor bepaalde verkoopgebieden waaronder China. In dit gebied ga je kansen in de markt signaleren middels het benaderen van (prospectieve) klanten en het uitbouwen van de business bij bestaande klanten. Dit doe je vanuit ons kantoor in Rhoon en ook middels reizen naar deze klanten/beurzen in het buitenland. Je werkt nauw samen met onze collega in China.

Wat bezit jij?

Je toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid over jouw gebieden. Dit doe je met veel plezier en toewijding. Je bent commercieel zeer vaardig en hebt een service gerichte instelling. Je hebt een afgeronde MBO opleiding of HBO opleiding met 2 tot 4 jaar werkervaring. Je bent de Engelse taal goed machtig alsmede een derde taal. Ervaring in de Export markt en fast moving consumer goods is een bijkomstig voordeel.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen. Binnen dit team ga je aan de slag en wordt je goed begeleid.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan en je horizon te verbreden? Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze functie. Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv Sales Executive

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

(Junior) Orderpicker

Wat zoeken wij:

Een enthousiaste en harde werker! Je bent een uitvoerende kracht, en werkt onder leiding van de Teamleader en Warehouse Manager. Jouw takenpakket bestaat uit (o.a.) het lossen en opslaan van goederen, laden en lossen van containers, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken en het schoonhouden van de loodsen, je bent vooral fysiek bezig. Uiteraard zijn er nog meer bijkomende taken.

Wat bezit jij:

Een flinke dosis humor, een sterke rug, initiatief en service gerichte instelling! Je bent minimaal in bezit van een diploma logistiek medewerker niveau 2. Je bent op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en hebt enige ervaring met het werken in de loods.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je aan de slag en word je door het team goed begeleid.
Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die aanpakker? Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv (Junior) Orderpicker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.