Vacatures


Wie zijn wij:
Wij zijn sinds 1979 actief binnen de internationale Duty Free wereld, onze klanten zijn o.a. scheepsleveranciers, cruise rederijen en militaire basissen.

Wij hebben onze eigen opslag faciliteiten en beschikken over diverse douanevergunningen waarmee we onze internationale klanten van dienst zijn. Wij staan bekend om onze flexibele houding waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Ben jij op zoek naar een baan bij een ambitieus bedrijf waar je jezelf volledig kunt ontwikkelen? Kijk hieronder naar onze openstaande vacatures. Zie je niet direct iets wat bij je past? Stuur ons een open sollicitatie!

Manager Supply Chain

Wat zoeken wij:

In verband met de snelle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Manager Supply Chain met een sterke affiniteit voor ICT. Je versterkt ons Management Team en draagt samen met jouw team zorg voor het verbeteren van een betrouwbare logistieke keten met als doel hogere efficiency, kortere doorlooptijden en lagere kosten te realiseren. Je optimaliseert de samenwerking van alle schakels van deze keten waaronder uitgaande transportstromen, opslag en voorraadbeheer, inkoop, planning, orderverwerking, klantenservice en kwaliteitsbeheer. Je analyseert en verbetert voornoemde processen.

Wat heb jij te bieden:

Je hebt een academisch (werk- en denk)niveau met tenminste een afgeronde technische HBO opleiding op het gebied van Logistiek of Technische Bedrijfskunde. Je hebt ruime, aantoonbare ervaring bij voorkeur in de FMCG. Planning & forecasting, inkoop, transport & warehousing is voor jou bekend terrein. Daarnaast ben je analytisch onderlegd en dus goed in staat om nieuwe processen snel eigen te maken, te verbeteren en optimaliseren. Je bent een ervaren leidinggevende, die weet van aanpakken, betrouwbaar is en een no-nonsense mentaliteit heeft.

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een mooie uitdaging met een veelzijdig takenpakket bij een dynamisch bedrijf waarbij vertrouwen, verantwoordelijkheid, plezier, toewijding en verbondenheid het uitgangspunt is. In deze functie is volop ruimte voor persoonlijke groei. Wij bieden jou een passend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak. In deze functie zal je deel uitmaken van het Management Team.

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!

Onderdeel van deze procedure is afname van een persoonlijkheidstest en de gesprekken zijn met de directie. Voor meer informatie inzake deze vacature kunt u mailen naar: personeelszaken@pentrade.nl ovv Manager Supply Chain.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Financieel Medewerker

Wat zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een boekhoudkundig talent. Jouw dagelijkse werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Coderen, inboeken en controleren van de inkoopfacturen in de financiële administratie (zowel kostenfacturen als voorraadfacturen);
 • Enige ervaring met Debiteurenbeheer en Crediteurenbeheer
 • Voorbereiden en verwerken van betalingen;
 • Dagelijkse verwerking van de bankafschriften voor onze verschillende BV’s;
 • Boeken van het memoriaal;
 • Op termijn het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat bezit jij:

 • Een afgeronde MBO- opleiding met werkervaring op financieel/economisch gebied;
 • Je bent servicegericht, hebt een hands-on mentaliteit en bent een echte teamspeler;
 • Cijfermatig/analytisch erg sterk;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Ervaring met ERP Systemen (Exact en 7T software) is een pré
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Het hebben van een rijbewijs is een pré;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met mogelijkheden tot groei en zelfontplooiing binnen de afdeling. Een passend salaris met goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ga jij het werken binnen een Rotterdamse cultuur niet uit de weg en ben jij die financiële duizendpoot met een resultaatgerichte instelling?
Aarzel dan niet en reageer via personeelszaken@pentrade.nl ovv financieel- administratief medewerker, ook algemene vragen kunnen naar dit emailadres verstuurd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.