Vacatures


Altijd al een job gewild bij een fantastisch mooie club? Welke actief is in de internationale duty free handel en al meer dan 40 jaar een begrip is in de Rotterdamse haven? Lees dan even verder!

Wie zijn wij:

Sinds 1979 zijn wij distributeur van fast moving consumer goods, actief in duty free en internationale markten. Wij zijn de verbindende factor tussen onze leveranciers en klanten. Als duurzame business partner bieden wij optimalisatie en efficiëntie in de gewenste route-to-market.

Missie:

Onze missie is een preferred partner te zijn voor onze leveranciers en klanten.

Kernwaarden:

Onze cultuur wordt gekenmerkt door de manier hoe wij met elkaar omgaan. (In een cultuur van verbinding, vertrouwen, verantwoordelijkheid, toewijding en plezier!)

Sales Operations Executive

Wat zoeken wij:

Een enthousiaste spin in het web!

Jij voert ondersteunende werkzaamheden uit en doet dit met toewijding en plezier Het verwerken van orders, bestellen en (laten) verzenden van producten en verwerken en monitoren van de administratie behoren tot jouw dagelijkse takenpakket. Tevens verzorg je een stukje klachtenafhandeling en behandelen van de email. Ook heb je telefonisch overleg met klanten.
 

Wat bezit jij:


Een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling! Je bezit de commerciële flair om bijkomende zaken klantgericht op te lossen.
Je hebt een afgeronde MBO opleiding en een aantal jaren werkervaring, ook heb je de basiskennis van MS Office. Je kunt je, in woord en in geschrift, uitdrukken in de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook een goede kennis van de Engels taal.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je o.b.v. 40 uur per week aan de slag en word je door het team goed begeleid.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die commerciële spin in het web met een resultaatgerichte instelling?  Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via  personeelszaken@pentrade.nl ovv deze functie!

(Junior) Orderpicker

Wat zoeken wij:

Een enthousiaste en harde werker! Je bent een uitvoerende kracht, en werkt onder leiding van de Teamleader en Warehouse Manager. Jouw takenpakket bestaat uit (o.a.) het lossen en opslaan van goederen, laden en lossen van containers, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken en het schoonhouden van de loodsen, je bent vooral fysiek bezig. Uiteraard zijn er nog meer bijkomende taken.

Wat bezit jij:

Een flinke dosis humor, een sterke rug, initiatief en service gerichte instelling! Je bent minimaal in bezit van een diploma logistiek medewerker niveau 2. Je bent op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en hebt enige ervaring met het werken in de loods.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je aan de slag en word je door het team goed begeleid.
Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die aanpakker? Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv (Junior) Orderpicker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marketing & Communication Executive

Wat zoeken wij:

Een creatieveling!
Jij bent in staat onze zichtbaarheid nog groter te maken. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden & optimaliseren van de nog te ontwikkelen nieuwe website, hierin kun jij een grote bijdrage leveren! Het lukt jou de socials helemaal up to date te houden en te voorzien van content om de wereld digitaal op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen binnen Pentrade. Denk hierbij aan onze naderende verhuizing en marketing activiteiten. Je bewaakt onze huisstijl en je weet jouw twist te geven bij het schrijven van vacatures zodat we de juiste doelgroep bereiken. Tevens denk je mee aan het organiseren van marketingactiviteiten zoals inrichting en representatie op beurzen en events. Daarnaast heb je ook een constructieve bijdrage voor het maken van specifieke marketing promo’s zoals leaflets naar klanten. Onze interne communicatie behoort ook tot jouw taken.

Wat bezit jij:

Een flinke dosis nieuwsgierigheid en creativiteit! Je hebt een relevante afgeronde MBO/HBO opleiding en minimaal 1 a 2 jaar werkervaring, je bent minimaal de Nederlandse en Engelse taal goed machtig.

Wat bieden wij:

Met onze recente verhuizing wordt jouw nieuwe werkplek een modern pand aan het water. Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. 

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden