Vacatures


Wie zijn wij:
Wij zijn sinds 1979 actief binnen de internationale Duty Free wereld, onze klanten zijn o.a. scheepsleveranciers, cruise rederijen en militaire basissen.

Wij hebben onze eigen opslag faciliteiten en beschikken over diverse douanevergunningen waarmee we onze internationale klanten van dienst zijn. Wij staan bekend om onze flexibele houding waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Ben jij op zoek naar een baan bij een ambitieus bedrijf waar je jezelf volledig kunt ontwikkelen? Kijk hieronder naar onze openstaande vacatures. Zie je niet direct iets wat bij je past? Stuur ons een open sollicitatie!

Operationeel Inkoper

Wij zijn op zoek naar een Operationeel Inkoper!

Wat zoeken wij:

Een ervaren operationeel inkoper! Op de inkoopafdeling vervul je de operationele werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorraad, plaatst bestellingen en bewaakt het orderproces en stuurt hierop bij indien nodig. Het bijhouden van prijswijzigingen, artikelbeheer en overige administratieve taken behoren eveneens tot je werkzaamheden. De operationeel inkoper ondersteunt de commerciële inkopers.

Wat bezit jij:

Jij bent een hands on collega, bent stressbestendig, je hebt een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling!
Je hebt (minimaal) een afgeronde MBO opleiding (liefst inkoop gerelateerd) en een aantal jaren werkervaring, de nodige kennis van een ERP pakket (7T) en MS Office. Je kunt je, in woord en in geschrift, uitdrukken in de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook een goede kennis van de Engels taal. Verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Ervaring in deze branche is een pré.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je aan de slag en word je goed begeleid.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden dan ben jij de collega die we zoeken.  Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via  personeelszaken@pentrade.nl ovv Operationeel Inkoper.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Medewerker Binnendienst (orderverwerker)

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN MEDEWERKER BINNENDIENST!

Wat zoeken wij:

Een spin in het web!

Jij voert ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het verwerken van orders, bestellen en (laten) verzenden van producten en verwerken en monitoren van de administratie. Tevens verzorg je een stukje klachtenafhandeling en behandelen van de email.

Wat bezit jij:

Een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling!
Je hebt een afgeronde MBO opleiding dit samen met enige werkervaring is een pre, je hebt de nodige kennis van een ERP pakket (7T) en MS Office, je bent minimaal de Nederlandse en Engelse taal goed machtig, elke  andere vreemde taal is een pre. Affiniteit met douane wetgeving en ervaring in een soortgelijke functie of groothandelsactiviteiten.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je o.b.v. 40 uur per week aan de slag en word je door het team goed begeleid.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die commerciële spin in het web met een resultaatgerichte instelling?  Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via  personeelszaken@pentrade.nl ovv Commercieel Medewerker Binnendienst

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

(Junior) Logistiek Medewerker

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Logistiek Medewerker

Wat zoeken wij:

Een enthousiaste en harde werker!
Je bent een uitvoerende kracht, en werkt onder leiding van de senior logistiek medewerkers en logistiek manager. Jouw takenpakket bestaat uit (o.a.) het lossen en opslaan van goederen, laden en lossen van containers, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken en het schoonhouden van de loodsen, je bent  vooral fysiek bezig. Uiteraard zijn er nog meer bijkomende taken.

Wat bezit jij:
Een flinke dosis humor, een sterke rug, initiatief en service gerichte instelling! Je bent flexibel qua werktijden en multifunctioneel.
Je bent minimaal in bezit van een diploma logistiek medewerker niveau 3.
Je bent op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en hebt ervaring met het werken in de loods.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je aan de slag en word je door het team goed begeleid.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die aanpakker ?  Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv (Junior) Logistiek Medewerker.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.