Vacatures


Wie zijn wij:
Wij zijn sinds 1979 actief binnen de internationale Duty Free wereld, onze klanten zijn o.a. scheepsleveranciers, cruise rederijen en militaire basissen.

Wij hebben onze eigen opslag faciliteiten en beschikken over diverse douanevergunningen waarmee we onze internationale klanten van dienst zijn. Wij staan bekend om onze flexibele houding waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Ben jij op zoek naar een baan bij een ambitieus bedrijf waar je jezelf volledig kunt ontwikkelen? Kijk hieronder naar onze openstaande vacatures. Zie je niet direct iets wat bij je past? Stuur ons een open sollicitatie!

(Junior) Logistiek Medewerker

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Logistiek Medewerker

Wat zoeken wij:

Een enthousiaste en harde werker!
Je bent een uitvoerende kracht, en werkt onder leiding van de senior logistiek medewerkers en logistiek manager. Jouw takenpakket bestaat uit (o.a.) het lossen en opslaan van goederen, laden en lossen van containers, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken en het schoonhouden van de loodsen, je bent  vooral fysiek bezig. Uiteraard zijn er nog meer bijkomende taken.

Wat bezit jij:
Een flinke dosis humor, een sterke rug, initiatief en service gerichte instelling! Je bent flexibel qua werktijden en multifunctioneel.
Je bent minimaal in bezit van een diploma logistiek medewerker niveau 3.
Je bent op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en hebt ervaring met het werken in de loods.

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen dit team ga je aan de slag en word je door het team goed begeleid.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die aanpakker ?  Aarzel niet en stuur ons je cv en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via personeelszaken@pentrade.nl ovv (Junior) Logistiek Medewerker.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.