Vacancies


Are you looking for a job at an ambitious company where you can deploy yourself to your full potential? Take a look below for our current job opportunities. Can't find a position that fits the description? Feel free to send us an open application.

Financieel Medewerker

‘Wij zijn een ambitieus Rotterdams familiebedrijf, zoals weerspiegeld in de manier waarop wij zaken doen. Nu en in de toekomst. Een hands-on, no-nonsense bedrijf waar onze klanten en hun wensen altijd voorop staan.'

Wij zijn op zoek naar een Financieel Medewerker (40 uur)!

Wie zijn wij: 

Wij zijn sinds 1979 actief binnen de internationale duty free wereld, onze klanten zijn o.a. scheepsleveranciers, cruise rederijen en militaire basissen. Wij hebben onze eigen opslag faciliteiten en beschikken over diverse douanevergunningen waarmee we onze diverse internationale klanten van dienst zijn. Wij staan bekend om onze flexibele houding waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Wat zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een financieel medewerker (ervaren). Jouw dagelijkse werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Debiteurenbeheer;
 • Coderen, inboeken en controleren van de inkoopfacturen in de financiële administratie (zowel kostenfacturen als voorraadfacturen); Opstellen van creditnota’s;
 • Margecontrole;
 • Dagelijkse verwerking van de bankafschriften voor onze verschillende BV’s;
 • Op termijn het zelfstandig uitvoeren en managen van alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat bezit jij:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding met minimaal 2, maximaal 5 jaar werkervaring op financieel/economisch gebied;
 • Je bent servicegericht, hebt een hands-on mentaliteit en bent een echte teamspeler;
 • Cijfermatig/analytisch erg sterk;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Ervaring met Exact Globe, Excel en ERP Systemen (ervaring met 7T Software is een pré);
 • Affiniteit met ICT en ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Het hebben van een rijbewijs is een pré;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met mogelijkheden tot groei en zelfontplooiing binnen de afdeling. Een passend salaris met goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ga jij het werken binnen een Rotterdamse cultuur niet uit de weg en ben jij die financiële duizendpoot met een resultaatgerichte instelling?

Aarzel dan niet en reageer via personeelszaken@pentrade.nl ovv financieel- administratief medewerker, ook algemene vragen kunnen naar dit emailadres verstuurd worden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Junior Inkoop Medewerker

‘Wij zijn een ambitieus Rotterdams familiebedrijf, zoals weerspiegeld in de manier waarop wij zaken doen. Nu en in de toekomst. Een hands-on, no-nonsense bedrijf waar onze klanten en hun behoeften altijd voorop staan.'

Wij zijn op zoek naar een Junior Inkoop Medewerker (FT)

Wie zijn wij:
Pentrade is actief in duty free sinds 1979. Van parfums tot spirits en wijn, van home care tot food: ons assortiment A-merken is zeer divers. We hebben onze eigen opslag. Daardoor kunnen we flexibel en snel inspringen op speciale wensen en spoedorders. Wij zijn actief in alle Duty Free Channels, met de nadruk op onder andere Scheepvaart, Cruise en Millitary.

Wat zoeken wij:
Voor de afdeling inkoop zijn wij op zoek naar een operationele Junior inkoop medewerker. Op deze afdeling ben je bezig met het monitoren van de voorraad en tijdig bestellen van artikelen. Je bewaakt het orderproces en bent in staat bij te sturen indien nodig. Je onderhoudt contact met vervoerders en onze collega’s in de loods en zorgt voor een goede logistieke planning.

Het bijhouden van prijswijzigingen, artikelbeheer en overige administratieve taken behoren eveneens tot je werkzaamheden.

Wat bezit jij:
Jij bent een echte onderhandelaar, speurneus en waakhond en hebt oog voor detail. Een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling!
Je hebt (minimaal) een afgeronde MBO opleiding (liefst inkoop gerelateerd), de nodige kennis van een ERP pakket (7T) en MS Office. Je kunt je, in woord en in geschrift, uitdrukken in de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook een goede kennis van de Engels taal. Verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Ervaring in deze branche is een pré.

Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan voor 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijk  zijn. Wij bieden jou een passend salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Ga jij het werken binnen een Rotterdamse cultuur niet uit de weg en ben jij die onderhandelaar met een resultaatgerichte instelling?
Aarzel dan niet en reageer via personeelszaken@pentrade.nl ovv Junior Inkoop Medewerker, ook algemene vragen kunnen naar dit emailadres verstuurd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Commercieel Medewerker Binnendienst

‘Wij zijn een ambitieus Rotterdams familiebedrijf bedrijf, zoals weerspiegeld in de manier waarop wij zaken doen. Nu en in de toekomst. Een hands-on, no-nonsense bedrijf waar onze klanten en hun behoeften altijd voorop staan.'

Wij zijn op zoek naar commercieel talent!

 

Wie zijn wij:
Wij zijn sinds 1979 actief binnen de internationale Duty Free wereld, onze klanten zijn o.a. scheepsleveranciers, cruise rederijen en militaire basissen.
Wij hebben onze eigen opslag faciliteiten en beschikken over diverse douanevergunningen waarmee we onze diverse internationale klanten van dienst zijn. Wij staan bekend om onze flexibele houding waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Wat zoeken wij:
Een enthousiast en commercieel talent!

Het afhandelen van verkooporders, opstellen van offertes en onderhouden van telefonisch contact met afnemers worden één van jouw belangrijkste taken. Als commercieel medewerker ben je ook verantwoordelijk voor het opvragen van transporttarieven bij rederijen/expediteuren, behandelen van de email en adequate klachtenafhandeling.
 

Wat bezit jij:
Een flinke dosis humor, initiatief en service gerichte instelling!
Je hebt een afgeronde MBO opleiding of HBO opleiding (pre)  met 2-4 jaar werkervaring, de nodige kennis van een ERP pakket (7T) en MS Office, je bent minimaal de Nederlandse en Engelse taal goed machtig, elke  andere vreemde taal is een pre. Affiniteit met douane wetgeving en ervaring in een soortgelijke functie of groothandelsactiviteiten .

Wat bieden wij:

Een dynamische werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is, ruimte voor persoonlijke groei, de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en uitzicht op een vast contract. Binnen het sales operations team ga je o.b.v. 40 uur per week aan de slag en wordt je door het team goed begeleidt.

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Lijkt het jou leuk om binnen een Rotterdamse cultuur met een internationaal karakter aan de slag te gaan, je horizon te verbreden en ben jij die commerciële spin in het web met een resultaatgerichte instelling?  Aarzel niet en stuur ons je cv met een foto en motiveer ons met een brief waarom jij de juiste kandidaat bent voor de job. Reageren is mogelijk via  personeelszaken@pentrade.nl ovv Commercieel Medewerker Binnendienst
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Magazijn Medewerker

‘Wij zijn een ambitieus Rotterdams familiebedrijf, zoals weerspiegeld in de manier waarop wij zaken doen. Nu en in de toekomst. Een hands-on, no-nonsense bedrijf waar onze klanten en hun behoeften altijd voorop staan.

Wij zijn op zoek naar een Magazijn Medewerker

Wie zijn wij:

Pentrade is actief in duty free sinds 1979. Van parfums tot spirits en wijn, van home care tot food: ons assortiment A-merken is zeer divers. We hebben onze eigen opslag en transportfaciliteiten. Daardoor kunnen we flexibel en snel inspringen op speciale wensen en spoedorders. Wij zijn actief in alle Duty Free Channels, waaronder onder andere Scheepvaart, Cruise en Millitary.

Wat zoeken wij:
Een enthousiaste en harde werker!
Je draagt bij aan een goed  verloop van de goederenstroom, van inname  tot verwerking en uiteindelijk de verzending. Je bent een uitvoerende kracht, en werkt onder leiding van assistent magazijn chef en logistiek manager.

Je takenpakket bestaat uit (o.a.) het lossen en opslaan van goederen, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken, orders verzamelen, goederen verzendklaar maken en laden. Je bent  vooral fysiek bezig en werkt met de heftruck.
Je bent op de hoogte van veiligheidsvoorschriften. 

Wat bezit jij:
Een flinke dosis humor en de nodige spierkracht, je bent in het bezit van MBO niveau 2, je hebt ervaring met bovengenoemde werkzaamheden en bent in bezit van een heftruckcertificaat.

Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan binnen een dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijk zijn. Wij bieden jou een passend salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Ga je het werken binnen een Rotterdamse cultuur niet uit de weg en heb je met bovengenoemde werkzaamheden raakvlakken? Aarzel dan niet en reageer via personeelszaken@pentrade.nl ook algemene vragen kunnen naar dit emailadres verstuurd worden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld